Postani dio naše školice
img
img
img

Priključite se 250+ polaznika

Ko je Malac Genijalac?

Malac Genijalac je međunarodni obrazovni sistem namijenjen zdravom razvoju dječijeg mozga, čiji je cilj podsticanje i razvoj intelektualnih vještina i sposobnosti djece od najranije dobi. Mentalna aritmetika (japanski: Anzan), koja je nastala iz tradicionalne istočnjačke discipline, danas predstavlja popularan i moderan obrazovni program koji je sve prisutniji u zapadnom dijelu svijeta. Naš cilj je pomoći djeci da ovladaju sledećim sposobnostima:

  • Fokus i jasna vizuelizacija
  • Koncentracija
  • Analitičnost i logičko razmišljanje
  • Memorija
Online upis

Tim škole “Malac Genijalac” čine isključivo stručnjaci koji posjeduju adekvatno znanje iz područja psihologije, pedagogije, defektologije i srodnih disciplina, a koji su prošli međunarodnu obuku i sertifikovani su kao Master učitelji mentalne aritmetike. To su mladi i ambiciozni ljudi koji imaju neophodno iskustvo i provjeren senzibilitet za rad s djecom.

Tim obrazovanih I posvećenih stručnjaka

Škola Malac Genijalac uspješno realizuje programe kojima se od najranijeg životnog perioda dječije sposobnosti optimalno stimulišu. Na taj način stvorili smo priznati međunarodni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Sledeći ovu viziju već godinama uspješno spajamo “najbolje iz različitih svetova”, primenjujući dragocena iskustva Istoka i Zapada.

Priznati međunarodni sistem

Većina današnje djece ima problem sa nedovoljnom pažnjom i koncentracijom. Najčešći krivac za to je savremeni načina života i upotreba “pametnih uredjaja”.

To nikako ne znači da su naša djeca manje sposobna za pun intelektualni razvoj. Za uspešan razvoj, najveću odgovornost imaju njihovi roditelji!

Budućnost djece je odgovornost roditelja

img
img
img

Mentalna aritmetika kurs

Mentalna aritmetika je sposobnost brzog i tačnog računanja bez korištenja olovke i papira ili drugog pomagala.

Zašto Malac Genijalac

Nivoi I trajanje nastave

Program se sastoji od 2 nivoa, osnovni i napredni i svaki nivo traje po 10 mjeseci (120 časova).

Nastava prati klasičnu školsku godinu (septembar – jun) i održava se jednom nedeljno (vikendom po 3 vezana časa). Na kraju svakog nivoa polaže se test i dobija se sertifikat o završenom nivou.
Da bi djete moglo da počne obuku mora da poznaje brojeve od 0 do 9, da razumije njihovo značenje i da bude u stanju da ih napiše. Za mlađu djecu organizujemo PRIPREMNI KURS u trajanju od 2 mjeseca.

img

Malac Genijalac U Brojkama

Veoma smo ponosni na naše i uspjehe naših polaznika

350

Polaznika Škole

10

Programa

5,298

Sati nastave

337

Školica širom svijeta

Verified by MonsterInsights